Seksi set 2 pjesëshe 860-SET-3 dhe kuq

2.899 L

• set seksi dantelle në ngjyrë të kuqe intensive
• model trëndafili – kaq femëror!
• rripa elastike në të dyja pjesët e kompletit – linjat janë të theksuara!
• sytjena me mbërthim të rregullueshme të pasme – Did2Fit – përshtatje e përsosur
• katër rripa të rregullueshëm – rregullim i plotë
• kosha teli – gjoks i theksuar
• gurë të çmuar me shkëlqim dhe rrathë dekorativë
• kompleti përfshin sytjena dhe tanga me dantelle
• pëlhurë e butë, elastike
• përbërja: 90% poliamid, 10% elastin