Shorce-brekë Bluellia blu

1.199 L

• seksi brekë të shkurtra ngjyrë bezhë-blu
• nuanca e dantellës blu transparente shkon shumë me ngjyrën e lëkurës delikate femërore
• zbuloni të pasmet si tanga
• prerje dekorative në pjesën e pasme dhe varëse në pjesën e përparme
• material i këndshëm dhe elastik – ngjitet në të pasme (44% poliamid, 56% elastinë)