Korset dhe tanga 810-COR-2 dhe bardhë

• Korset i bardhë, bukurisht zbukuruar me dantellë me motive lulesh
• Brezat dhe mbajtëset e çorapeve janë të rregullueshme
• Kupa të buta dhe të mbushura – për një pamje perfekte të gjoksit!
• Dantella provokuese dhe e tejdukshme nën gjoks dhe në pjesën e pasme
• Përfshihet edhe një tanga e përshtatshme me dantellë
• Material i këndshëm dhe elastik (85% poliamid, 15% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.