Korset Glandez dhe zi

• Korseti dhe tanga Glandez në ngjyrë të zezë
• Brezat e rregullueshëm, lidhësja dhe mbyllja me shumë faza – garanci për një përshtatje perfekte
• Kupa me tela dhe një brez rreth qafës – theksojnë në mënyrë ideale bustin
• Dy breza çorape të ndashme – vendosni si dëshironi të plotësoni stilin
• Pëlhurë elastike, shtojca kadife – rehati dhe lehtësi (94% poliamid, 6% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.