Politika e Cookies

Teknologjia e cookie-ve përdoret për të analizuar tendencat, për të ndjekur aktivitetin e vizitorëve në sajt dhe për të mundësuar aktivitet të personalizuar promovues. Kjo faqe shpjegon politikën e përdorimit të cookies dhe teknologjinë e tyre në faqen e internetit Lussuria.al, kompania RUBIO COMPANY LLC.

Kur vizitoni faqen tonë për herë të parë, një dritare kërcyese do të shfaqet me informacione rreth përdorimit të cookies dhe duke klikuar butonin Prano, ju deklaroni se kuptoni dhe pranoni përdorimin e cookies të shpjeguara në Politikën tonë të Cookie-ve, pas të cilin pop-up mbyllet. Pranimi i cookies është opsional dhe përdorimi i cookies mund të anulohet në çdo kohë. Vendosja dhe heqja e cookies mund të bëhet në cilësimet e cookie-ve të shfletuesit tuaj. Heqja e disa cookies mund të çojë në një funksionim të modifikuar pjesërisht të sistemit tonë online.

Šta su digitalni kolačići?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti, pjesë kodi, që ruhen në shfletuesin tuaj kur vizitoni faqen tonë. Në vizitat e mëvonshme, bazuar në këto skedarë, faqja jonë njeh shfletuesin tuaj dhe e përshtat faqen me preferencat tuaja nga aktivitetet e mëparshme, në mënyrë që të keni përvojën më të mirë të mundshme. Cookies nuk janë në gjendje të hyjnë në kompjuterin tuaj dhe skedarët personalë, i gjithë aktiviteti përfundon në shfletuesin tuaj dhe janë fjalë për fjalë të padëmshme për ju.

Cookies të vendosura nga faqja jonë quhen cookies të palës së parë, dhe cookies të vendosura nga partnerët tanë të autorizuar për aktivitete marketingu quhen cookie të palëve të treta. Cookie të tilla nuk janë nën kontrollin tonë dhe përdoren kryesisht për qëllime marketingu dhe reklamimi të personalizuara, kështu që ju mund të lexoni më shumë rreth tyre në politikat e cookie-ve të atyre kompanive.

Za šta se koriste kolačići?

Cookies përdoren për të kuptuar më mirë preferencat e vizitorëve të faqes në internet. Kjo ndodh në bazë të aktiviteteve të vizitorëve të mëparshëm, dhe të gjitha aktivitetet e vizitorëve në faqen tonë kalojnë përmes një algoritmi mirëkuptimi dhe më vonë vetë faqja përshtatet automatikisht me preferencat e përdoruesve, pavarësisht nëse bëhet fjalë për prezantimin e përmbajtjes apo ofertat e marketingut për vizitorët.Megjithëse cookies vendosen në shfletuesit e të gjitha pajisjeve, ato nuk mbledhin informacione personale të vizitorëve.

Koji kolačići se nalaze na našoj stranici?

Cookiet e nevojshme [necessary cookies] – ndihmojnë faqen e internetit të funksionojë siç duhet. Pa to, faqet nuk do të ishin në gjendje të ekzekutonin disa funksione bazë.

Cookies preferenciale [preference cookies] – lejoni që faqja të mbajë mend disa informacione bazë për ju dhe në këtë mënyrë të rregullojë pamjen e vetë faqes.

Cookies statistikore [statistical cookies] – ndihmojnë për të kuptuar se si vizitorët ndërveprojnë me sitin, përmes mbledhjes anonime të informacionit dhe të dhënave.

Cookie marketingu [marketing cookies] – shërbejnë për të monitoruar aktivitetin e vizitorëve në vetë faqen dhe, në bazë të kësaj, për të shfaqur reklama të përshtatura sipas shijes së tyre.

Cookies e performancës [performance cookies] – këto cookie njohin që vizitori është rikthyer në faqe dhe përmbajnë informacion bazë për vizitorin, si p.sh. vendndodhjen. Këto cookie nuk janë të nevojshme dhe nuk ndikojnë ndjeshëm në përvojën e përdoruesit.

Cookies e mediave sociale [social media cookies] – ndihmojnë në integrimin e funksionalitetit të marketingut të rrjeteve sociale në faqe dhe përdoren ekskluzivisht për qëllime promovuese. Këto cookie kryesisht përfshijnë skedarë të palëve të treta mbi të cilat ne nuk kemi kontroll dhe nëse jeni të shqetësuar për sigurinë tuaj, ju këshillojmë të lexoni politikën e skedarëve të skedarëve të rrjeteve sociale.

Në çdo kohë, në cilësimet e shfletuesit, mund të vendosni pranimin e pjesshëm ose të plotë të cookies, si dhe të shikoni llojet e cookies dhe emrat e kompanive, kukit e të cilave përdoren në faqen që keni vizituar. Në lidhjet e mëposhtme, mund të gjeni më shumë informacion rreth kontrollit të cookie-ve në shfletuesit më të njohur në botë:

Microsoft Internet Explorer:
https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Google Chrome:
https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en
Mozilla Firefox:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
Apple Safari:
https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US

Da li se kolačići dobijaju i preko e-maila?

E-mailet promocionale, nëse dërgohen, përmbajnë cookie që japin komente nëse e-maili është hapur dhe nëse është klikuar lidhja e postuar. Këto cookie përdoren vetëm për qëllime analitike dhe nuk mbahen në shfletuesin e vizitorit.

Piksel tehnologija (Web Beacon)

Përveç biskotave, të ashtuquajturat Teknologjia Pixel për të monitoruar sa më mirë aktivitetin e çdo vizitori në faqen e internetit. Pixelët gjurmues bëjnë të mundur njohjen e lëvizjeve në vetë faqe, si dhe lëvizjet ndërmjet faqeve nga dyqani online në rrjetet sociale dhe mbrapa, si dhe aktivitetet që ndodhin në këto ndryshime nga faqja në faqe.