Udhëzues për madhësinë

Para së gjithash, këshilla jonë është – duhet të siguroheni që ka madhësi të përcaktuara qartë. Nëse ka një faqe në faqen e internetit ku shprehet qartë konverteri i madhësisë dhe çfarë janë në të vërtetë numrat e markave në madhësi – kjo është ajo, nuk do të ketë asnjë problem.

Nëse S është me të vërtetë S-ja juaj, ose S-ja juaj është në të vërtetë M-ja e dikujt tjetër, do ta dini vetëm duke parë konvertuesin dhe grafikun e madhësisë. Më poshtë, mund të shihni të gjitha etiketat tona të madhësisë të konvertuara në numrat standardë të etiketës me të cilat jeni mësuar.

Mos u shqetësoni, marka jonë është evropiane dhe ajo që blini në dyqanet e markave të famshme për sa i përket madhësive do t’i përshtatet madhësive tona. Nga ana tjetër, shumë nga mallrat tona janë elastike, nëse jeni në kufi – të dyja madhësitë do t’ju përshtaten.

Spavaćice - Negliže - Kimono

Lussuria Veličina u CM EU veličina
S/M A: 85-94 B: 69-77 C: 90-100 36/38
L/XL A: 95-104 B: 78-86 C: 101-111 40/42
2XL/3XL A: 105-114 B: 87-95 C: 112-122 44/46
4XL/5XL A: 115-124 B: 96-104 C: 123-133 48/50
6XL/7XL A:  125-134 B: 105-114 C: 134-114 52/54

A: Grudi  |  B: Podprsje  |  C: Kukovi

Ženski veš kompleti

Lussuria Veličina u CM EU veličina
S/M A: 69-77 B: 68-77 C: 90-100 36/38
L/XL A: 78-86 B: 78-87 C: 101-111  40/42
2XL/3XL A: 87-95 B: 88-99 C: 112-122  44/46
4XL/5XL A: 96-104 B: 100-109 C: 123-133  48/50
6XL/7XL A: 105-114 B: 110-119 C: 134-144  52/54

A: Podprsje  |  B: Struk  |  C: Kukovi

Grudnjaci

Lussuria Veličina u CM EU veličina
S/M A: 69-77 36/38
L/XL A: 78-86 40/42
2XL/3XL A: 87-95 44/46
4XL/5XL A: 96-104 48/50
6XL/7XL A: 105-114 52/54

A: Podprsje

Korseti

Lussuria Veličina u CM EU veličina
S/M A: 69-77 B:  90-100 36/38
L/XL A: 78-86 B: 101-111 40/42
2XL/3XL A: 87-95 B: 112-122 44/46
4XL/5XL A: 96-104 B: 123-133 48/50
6XL/7XL A: 105-114 B: 134-144 52/54

A: Podprsje  |  B: Kukovi

Tange i gaćice

Lussuria Veličina u CM EU veličina
S/M A: 68-77 B:  90-100 36/38
L/XL A: 78-87 B: 101-111 40/42
2XL/3XL A: 88-99 B: 112-122 44/46
4XL/5XL A: 100-109 B: 123-133 48/50
6XL/7XL A:110-119 B: 134-144 52/54

A: Struk  |  B: Kukovi

Halteri i hulahopke

LussuriaVeličina u CMEU veličina
S/MA: 68-77 B:  90-10036/38
L/XLA: 78-87 B: 101-11140/42
2XL/3XLA: 88-99 B: 112-12244/46
4XL/5XLA: 100-109 B: 123-13348/50
6XL/7XLA: 110-119 B: 134-14452/54

A: Struk  |  B: Kukovi

Bodi

LussuriaVeličina u CMEU veličina
S/MA: 69-77 B:  90-10036/38
L/XLA: 78-86 B: 101-11140/42
2XL/3XLA: 87-95 B: 112-12244/46
4XL/5XLA: 96-104 B: 123-13348/50
6XL/7XLA: 105-114 B: 134-14452/54

A: Podprsje  |  B: Kukovi

Sexy kostimi

LussuriaVeličina u CMEU veličina
S/MA: 69-77 B: 68-77 C: 90-10036/38
L/XLA: 78-86 B: 78-87 C: 101-11140/42
2XL/3XLA: 87-95 B: 88-99 C: 112-12244/46
4XL/5XLA: 96-10  B: 100-109 C: 123-13348/50
6XL/7XLA: 105-114 B: 110-119 C: 134-14452/54

A: Podprsje  |  B: Struk  |  C: Kukovi

Čarape za haltere

LussuriaVeličina u CMEU veličina
S/MA: 50-5536/38
L/XLA: 55-6040/42
2XL/3XLA: 60-6544/46
4XL/5XLA: 69-7548/50
6XL/7XLA: 76-8252/54

A: Obim butine

Ženski veš kompleti - Novi modeli

LussuriaVeličina u CMEU veličina
XS/SA: 67-73 B: 64-73 C: 84-9436/36
M/LA: 74-80  B: 74-83 C: 95-10538/40
XL/2XLA: 81-90 B: 84-93 C: 106-11642/44
3XLA: 91-95 B: 94-99 C: 117-12246
4XL/5XLA: 96-104 B: 100-109 C: 123-13348/50
6XL/7XLA: 105-114 B: 110-119 C: 134-14452/54

A: Podprsje  |  B: Struk  |  C: Kukovi

Korseti - Novi modeli

LussuriaVeličina u CMEU veličina
XS/SA: 67-73 B: 84-9434/36
M/LA: 74-80 B: 95-10538/40
XL/2XLA: 81-90 B: 106-11642/44
3XLA: 91-95  B: 117-12246
4XL/5XLA: 96-104 B: 123-13348/50
6XL/7XLA; 105-114 B: 134-14452/54

A: Podprsje  |  B: Kukovi

Kupaći kostimi

LussuriaVeličina u CMEU veličina
SA: 80-84 B: 68-71 C: 87-9136
MA: 85-89 B: 72-75 C: 92-9638
LA: 90-94 B: 76-79 C: 97-10140
XLA: 95-99 B: 80-83 C: 102-10642
2XLA: 100-104 B: 84-87 C: 107-11144

A: Grudi  |  B: Podprsje  |  C: Kukovi

Muške kupaće gaće

LussuriaVeličina u CM
S/MA: 72-82
L/XLA: 83-93

A: Kukovi

Të gjitha matjet janë të shprehura në centimetra.

Dëshironi të jeni të sigurt se gjithçka do të jetë perfekte?

Mos u shqetësoni, ne kemi përfshirë një tabelë të detajuar të madhësive për secilin produkt në mënyrë specifike në fotot shtesë të produktit!