Çorape për zhartien S800 dhe bardhë

699 L

• çorape të bukura për zhartien të bardha
• pëlhurë e lëmuar dhe elastike për kofshë
• pëlhurë najloni e butë dhe e tejdukshme – këmbët duken fantastike
• çorapet nuk qëndrojnë vetëm – kombinojini ato me të brendshm me llastik
• pëlhurë e mirë dhe elastike
• përbërja: 90% najlon, 10% elastin