Këmishë nate dhe tanga Heartina e zezë

3.299 L

• dantella transparente me model lulesh – zbulon disa pjesë të trupit
• kosha teli – theksohen kthesat e gjoksit
• rripa të rregullueshëm – për një përshtatje të përsosur
• zemër simpatike (NickelFree) dhe hark – detaje perfekte!
• tanga e zezë e përfshirë
• pëlhura është super elastike dhe e butë në prekje
• përbërja: 85% poliamid, 15% elastinë