Çorape vetë-mbështetëse S819 të zeza

1.299 L

• çorapet janë vetë-mbështetëse
• rrjeta është prej materiali të fortë dhe të qëndrueshëm që është i butë në prekje
• rrjeta përmban fijë të buta me shkëlqim në ngjyrë të zezë dhe ari
• dizajni i rrjetës së endur duket sfidues në këmbë!
• material i këndshëm në prekje me elasticitet të jashtëzakonshëm (90% poliamid 10% elastinë)