Brekë me llastik për zhartien Dagmarie e kuqe

2.699 L

• brekë Dagmarie me gartere të lëvizshme
• ngjyra e kuqe – ngroh atmosferën!
• dantella elegante delikate – pamje elegante
• ijë të hapura – pikante pa kufi
• llastik për zhartien të rregullueshme dhe të lëvizshme – të rehatshme dhe të këndshme për t’u veshur
• material elastik dhe i këndshëm në prekje (90% poliamid, 10% elastinë)